Hvem vi er

YATA Norge er nettverket for studenter, kadetter og unge yrkesaktive med interesse for utenriks- og sikkerhetspolitikk.

Vi er politisk uavhengige, og jobber for å gi fremtidens ledere innen utenriks- og sikkerhetspolitikk et godt grunnlag for å ta reflekterte beslutninger. YATA er opptatt av å skape muligheter for sine medlemmer.

YATA står for Youth Atlantic Treaty Association Norway, og ligger under Den norske atlanterhavskomité. Vi har vårt hovedkontor i Oslo, men har også lokalavdelinger i Bergen, Stavanger, Tromsø og Trondheim.

Hva vi gjør

YATA arrangerer utflukter, seminarer, foredrag og møter for unge likesinnede. Det siste året har våre medlemmer blitt med på utflukt til Rena leir (bildet under), besøkt flere ambassader, utfordret hjernecellene sine på YATA-quiz, deltatt på seminarer om alt fra Arktis til Afghanistan, og reist til konferanser i utlandet.

Rena besøk foto Jan Egil Kvam:Hæren

En forblåst gjeng på lærerik utflukt til Rena leir. Foto: Jan Egil Kvam/Hæren.

Hvordan du blir med

Alle med interesse for sikkerhets- og utenrikspolitikk er hjertelig velkomne til å bli medlem i YATA! Hos oss er det rom for alle bakgrunner, politiske ståsted og erfaringsnivå.

Bli med oss, da vel! Det er gratis og uforpliktende:

BLI MEDLEM >

Av fast korrespondanse vil du ca. en gang i måneden motta YATAs nyhetsbrev med informasjon om nye muligheter, arrangementer, innsikt og nyheter innen nettverket. Holder du til i Trondheim, Stavanger, Tromsø, Oslo eller Bergen vil du få arrangementsinfo som er tilpasset det.

Har du spørsmål? Kontakt oss her!

Følg oss gjerne også i sosiale medier:

Skjermbilde 2013-10-19 kl. 12.00.12   Skjermbilde 2013-10-19 kl. 12.00.25